Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

Vandaag met 14 personen de Bakes tocht gefietst. Bij de tocht bespreking werd afgesproken dat we om de 5 km op kop deden door wisselen met de klok mee. Rechts voor zakte een plaatsje

en de linker fietser gaat naar rechts en de 2de persoon uit het linker rijtje schoof door naar de kop. Toon zou om de 5 km een signaal geven om door te draaien.

08.30 uur vertrokken we vanaf De Djump over industrieterrein naar Griendtsveen. Na Griendtsveen met een ruime bocht naar America, Kronenburg ten zuiden langs Sevenum naar Maasbree. Van daaruit naar Baarlo langs de Maas naar Kessel. Van deze twee plaatsen komt ook de naam van de tocht, BA van Baarlo en KES van Kessel.

Voor Kessel hebben we een korte pauze gehouden zodat iedereen weer voldoende energie in zich had om de tweede helft goed af te kunnen leggen. Vanaf Kessel de Napoleonsweg over naar Helden, Echel, Panningen, Beringe naar de Grashoek. In de Grashoek hadden we een omleiding gemaakt omdat daar, midden in het centrum, de weg open lag. Vanaf Grashoek via de Spiesberg naar Helenaveen richting Liessel. Via de Snoertsebaan, Hanenbergweg, Breemortel weer naar De Djump. Om 11.15 uur waren we weer terug.

Na terug komst werd door de meeste positief gereageerd zoals het vandaag gelopen had. Al de koptrekkers hadden lekker het tempo mogen bepalen, alhoewel we af en toe wat moeite hadden om het tempo strak te houden bij een wissel. De personen die geen kopwerk hadden gedaan hadden lekker mee gefietst.

Om 11.30 uur arriveerde onder leiding van Antonio de E-ploeg die de Beringen tocht met veel plezier hadden afgelegd:

Vandaag vertrokken met de E ploeg (1 dame 5 heren). Voor de boven genoemde tocht. Die liep via Vlierden, Heusden, Meijel, Beringe, Helenaveen, Griendtsveen, weer naar Deurne. Het was een rustige rit met maar 1 keer lek en verder geen bijzonderheden. -AL

TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race