Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
7
8
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
24
25
26
28
29
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[15-07-2018]Verslag B-groep.

Vanmorgen om 8:00 vertrokken 11 heren en een dame om samen de Boshoverheide tocht te rijden. Het gaat hier om de ingekorte versie van de A: groep tocht. Deze is van 105km ingekort naar 93km.

Omdat er maar twee A: rijders waren vandaag hebben zij gewacht op de B: groep.

Hierdoor hadden we een gemixte groep. Hier was echter onder het rijden niets van te merken. We reden in het tempo volgens afspraak. Afhankelijk van de wind tussen de 28 en de 32 km per uur. Iedereen kon goed mee.En opnieuw was het geweldig mooi weer. Volop zonneschijn en heerlijke temperaturen. 

We vertrokken richting Vlierden. Hier gingen we over de splinternieuwe (nog afgesloten ) weg richting Brouwhuis. Langs het BZOB bos, waar in de avond nog een brand was. Over het industrie terrein richting Lierop. Via Sterksel over de A2 naar Soerendonk. Via Gastel en onder Budel langs en door een mooi natuurgebied terug naar de A2. Daar hebben we gepauzeerd en wat gedronken.

Vanuit de pauze plaats voor Nederweert over mooie landbouwwegen naar Someren-Eind. Daar viel de groep in stukken uit elkaar omdat er enkelen als eerste boven wilden zijn op het viaduct over de Zuid-Willemsvaart.  Na een snelle hergroepering zijn we via de Voordeldonk richting Liessel gegaan en net voor Liessel weer richting Vlierden. Voor Vlierden weer richting Deurne naar het Cratos centrum. 

De E: groep was al binnen. Natuurlijk hebben we weer lekker in het zonnetje na zitten praten over weer een mooie tocht. Die zonder problemen voor iedereen goed te doen was

Gedragscode ATB Gedragscode Race