Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[17-12-2017]Verslag ATB-E

Vanmorgen bij Cratoscentrum grote John net gemist Harry en Toon waren al aanwezig en langzaam kwam de rest binnen gedruppeld. Met dit mooie gezelschap, 8 personen,  vertrokken we richting de Peel. Na een zuigend karrenspoor pad hadden sommigen van ons hier door al brede dijbenen dus een goede warming-up.

In de Peel aangekomen volgden we Ad die een mooi tempo ontwikkelde.

In de bosschage aangekomen gingen Antonio en René gestaag voorop en misten gezamenlijk een afslag en verdwenen in de nevel. Wij zagen ze nog net de hoek om gaan. We schreeuwden ons de longen uit het lijf en floten op de vingers. We besloten van de noot een deugt te maken door inwendige mens te versterken. Na wat minuten was René er weer en Antonio arriveerde iets later. 

Na deze stop vervolgden we gezamenlijk onze rit langs het Defensie kanaal nam Harry het voor touw en met een mooi tempo verlieten deze nevelachtig Peel land schap.

Richting Zeilberg wist Harry nog een mooi paadje, Tiny heeft dit geweten hij dacht mooi aan linkerzijde te kunnen passeren maar kwam tot aan de assen in de modder vast te zitten er was geen beweging meer mogelijk en hij viel op linkerzijde in de modder, wat de pret niet kon drukken.

Bij terugkomst elkaar met handveger van meeste modder ontdaan. Waar Johnny ons weer voorzag van een lekker bakkie koffie. 

Hans H was al terug van op de weg na een poosje arriveerde ook John, ze hadden elkaar door een misverstand gemist en moesten hierdoor tegen in de wind fietsen.

Daar worden ze wel sterk van, als we deze grote mannen in het voorjaar nog wel bij kunnen benen? Ze werken wel aan hun conditie mooi mannen.

Wat ook weer mooi was dat nog 3 van onze leden met ons samen nog een bakkie deden namelijk Pieter-Jan, Jos en Geert.

Na weer mooie verhalen uitgewisseld te hebben en Jonny wat meegeholpen te hebben met opruimen vertrokken we huiswaarts om moeder de vrouw te verblijden met wat modder kleren uit nevelige Peel.

Gedragscode ATB Gedragscode Race