Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[10-12-2017]Verslag ATB-E

Bij aankomst Cratoscentrum zaten er 2 personen binnen Toon en Harry. Tiny sloot zich hierbij aan.Na tot 9.30 uur  gewacht te hebben besloten we te vertrekken. Tiny gaf tempo aan in Liesselse bossen het was toen nog vrij droog.

 

Op een gegeven moment werd er geroepen door Harry, Toon is  er niet meer bij. Door de hoge snelheid die wij hadden, heeft hij een bocht gemist en was rechtdoor het kreupelhout in gevlogen. Even wachten en daar was hij weer.

Bij Dennendijkse bossen nam Harry het tempo over.  Op ongeveer de helft van de route werden we aangenaam verrast door hevige sneeuwval, wat mooie plaatjes opleverde. Jammer dat Johnny ons niet op de gevoelige plaat kon opnemen.

Het werd hier en daar wel wat glibberig maar het was goed te fietsen. 

 

Weer terug besloten toch even koffie te gaan drinken. Bij aankomst elkaar goed van de grootste smurrie ontdaan. En toen genieten van een lekker bakje koffie met  nog wat spannende verhalen.

Nadat we de boel de boel op gekuist hadden vertrokken we gedrieën met een tevreden gevoel huiswaarts.

 

Het zwaarste van het gaan fietsen is om er aan te beginnen met zo’n weersvoorspelling. Het opstaan en hier daadwerkelijk aan te beginnen, toch blij dat we gegaan zijn bij dit mooie winters tafereel.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race