Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[12-11-2017]Verslag ATB-E

Vandaag de drie musketiers bij de E groep aanwezig, na gezamenlijk overleg besloten we Liessel en de Bikkels te fietsen. Dit in verband dat we maar met z’n drieën waren.

 

 En om de  mooie tocht, die vandaag gepland stond, de andere leden niet wilden ontzeggen. Dit zullen wij hierop in  overleg met bestuur voor  een ander tijdstip op terug komen.Dat er vandaag zo weinig mensen aanwezig waren zal wel te maken hebben met gezelligheidsavond, we  dachten dat het wel heel gezellig was en misschien zat het weer niet echt mee. 

Maar dit is wel het echte MTB weer. Bij Galgenberg aan gekomen merkte Tiny dat zijn zadel gezakt was en omdat dit vorige week ook al meerdere malen gebeurt was en met pijn in heup en rug thuis gekomen was besloot hij te stoppen en zadel nog een keer vast te draaien.

Hier op zei Ad naar renners kwartier van motorcrossers te gaan, hier stond zijn schoonzoon en kleinkind beiden met motor. Schoonzoon Ad was zo vriendelijk te helpen met zadelpen, hij had een soort vet wat nogal stroef was en daar door was dit euvel weer opgelost.

Nadat we met trotse Ad 1 ronde naar zijn kleinkind hadden gekeken vervolgen we onze weg richting Bikkels. Bij aankomst Cratoscentrum zagen we al van verre verschillende personen met een groen kikker kleurig pak die richting huiswaarts keerden.

Binnen gekomen waren er alleen Johnny, Toon en Toni er nog. Na enige tijd kwamen ook Marieke en Kees nog een bakkie doen. 

Naar mijn mening waren wij gedrieën vandaag goed aan elkaar gewaagd en hebben we weer lekker gefietst

 

TC ’t Verzetje Deurne

 

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race