Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[18-12-2016]Verslag ATB-E

Voor de E-groep stond vanmorgen de route Mariapeel op de planning, maar Ad had al in de groepsapp voorgesteld om de Schadijkse bossen te fietsen. Mariapeel wordt momenteel verbouwd en woensdag bleek bovendien dat de route een stukje gaat over paden waar geen fietsers mogen komen! Dus met maar liefst 9 mannen en 3 vrouwen togen we naar Horst.

Met de wind in de rug werd er al meteen vanaf De Djump een flink tempo ingezet en we waren dan ook zo bij het startpunt van de route in Horst. De meeste van ons hadden deze 19 km lange route al eens gereden. Ikzelf kende de route alleen maar van horen zeggen en was heel benieuwd wat me te wachten stond. 

Afgesproken werd om de snelle jongens voorop te laten te gaan en halverwege de route op elkaar te wachten. Zo gezegd zo gedaan. De route lag er werkelijk perfect bij. Mooi droog, zuiver en snel. Het was zowel technisch met kombochten als conditioneel zwaar met steile klimmetjes en vals plat, een echte uitdaging.

Na de korte pauze halverwege de route ging ieder in zijn of haar eigen tempo verder. Af en toe op de huid gezeten door een snelle mtb-er die, zo leek het tenminste, een tijdrit aan het rijden was. Maar dat kon de pret niet drukken. Zonder kleerscheuren werd de taak volbracht. En ook de dames stonden hun mannetje, chapeau! 

Het was genieten en met een voldaan gevoel keerde we huiswaarts.  Jammer dat we pas op het eind het koffietentje zagen tegenover de parkeerplaats. Volgende keer gaan we na afloop daar gezellig koffie drinken en appeltaart eten! 

Verslag ATB E – groep door Lucile

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race