Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[11-12-2016]Verslag ATB-E.

Geheel voldaan stapte een flinke groep van 11 personen af bij de Cratosvrienden. Omdat we wat laat waren stond de A-groep buiten al klaar om huiswaarts te keren. Zodoende werden we meteen bediend met een lekker bakje "Mieke's koffie". Deze was zeker zo lekker als "Johnny's koffie"!!Dank je wel voor de service.

 

Het begin van de route ging door de Bikkels en Oostappen. Aan het eind van dit stuk moesten we even wachten op een paar lopende achterblijvers. Bleek dat Alan zijn ketting had stuk gereden en wilde al een taxi bellen. Deze ketting was echter vlug gemaakt met een noodschakel en konden samen weer verder.

Nadat we woensdag deze route hadden voorgereden kwamen Anja en Ad tot de conclusie dat we het parcours aan de westkant van Asten moesten aanpassen. Dit is een goede keus geweest. We hebben nu het gehele heuvelachtige stuk bij de blokhut gereden om vervolgens dwars door Asten richting het kasteel te rijden. 

Dit mooie stukje rondom het kasteel moet er zeker in blijven hoewel niet iedereen het daar mee eens was. Het aanloopje naar het kasteel was nl. een beetje modderig. Vooral voor Saskia was het de vuurdoop dwars door de plassen en even doorbijten. Arno ging er echter zo vlot doorheen dat hij door de gladheid op zijn snufferd ging. Voor de schuur van het kasteel werd er even gepauzeerd om daarna via het bochtige parcours van de Polderse bossen en Voordeldonk het retourstuk van de Liesselroute te nemen. Hier gingen Jeffrey en Arno voorop rijden om deze keurig onderhouden singletrack op maximum snelheid te nemen. Keimooi hoorde ik Arno op het einde zeggen. 

Als Saskia volgende keer nieuwe pedalen heeft met schoenplaatjes durft ze zeker harder en ook van die steile helling af. Zo niet, dan helpen wij haar wel een beetje!! En voor modder moet je echt niet bang zijn, gewoon doortrappen. 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race