Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[04-12-2016]Verslag ATB-E

Met een ongekend groot aantal van 16 personen vertrokken we vanmorgen om half tien voor de LieZanNe tocht. Met een 3-tal dames die voor de eerste keer met de groep mee gingen werd daarom in een gepast tempo gereden. Het weer was ideaal voor een mountainbiketocht.

Met een temperatuur van rond de nul graden maar een felle zon was het “goe toeve” in de bossen. Iedereen was vrolijk gestemd. Het eerste stuk ging door het aangepaste mooie stuk van de Liesselse bossenroute richting Leensel.

Na het verbindingsstuk gingen we over het slingerende parcours aldaar. Hierna het lange stuk richting Neerkant waar voor ons een heel mooie singletrack van 8 km lag te wachten. Een paar snelle jongens gingen voorop in hun eigen tempo. Afgesproken werd dat we op het einde, bij de banken in de zon, op elkaar zouden wachten.

Cees bleef als laatste van de groep en hield degene die wat langzamer gingen in de gaten.

Prachtig uitdagend parcours daar in de Neerkant. Bij de banken in het zonnetje werd er weer verzameld en een banaan en koek gegeten.

Gezamenlijk gingen we terug richting Liessel waar we na een pittig stuk in de Dennendijkse bossen weer richting Vlierden reden. Daar wachtte ons het 2e gedeelte van de Liesselroute. 

Omdat Lilian zich niet lekker voelde haakte zij eerder af om samen met Lucile rustig naar huis te rijden. 

In het laatste stuk splitste de groep zich spontaan in 4 delen, ieder met gepaste snelheid. Voor de nieuwelingen waren de snelle bochten en de steile afdalingen rede om wat eerder in de remmen te knijpen. Maar dit is een kwestie van wennen.  Volgende keer zal het weer beter gaan.

 In de Djump aangekomen stond ons een “bakje Johnny” te wachten en werd er nog flink nagepraat over deze mooie tocht. Wat het weer betreft kan het niet beter worden. Dus was het fijn dat er zoveel mensen van genoten hebben.

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race