Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[13-11-2016]Verslag ATB-E

Aan het vertrek met ,n miezerig weertje om via Vlierden naar de Bikkels waar we het nieuwe gedeelte even verkenden wat goed te doen was. Vandaar richting Berkendonk waar we de 3 technische stukjes bos nog even verkenden leuk voor Lucile zij was hier nog niet geweest.

 

Daarna de zo genaamde Boogbrug route hier konden we het geleerde van de afgelopen clinic van Toon en Marc in de praktijk brengen we kwamen allen ongedeerd door de bochten.

Even ‘n kleine adem pauze en de inwendige mens versterken. Lucile vroeg aan Jeffrey hoeveel km nog,  gekscherend vertelden we haar dat we ongeveer op de helft zaten. Ze was toe aan ‘n bakkie koffie. We stelden haar gerust dat het niet meer zo ver was.

Hierna vertrokken we richting achterzijde Berkendonk en op verzoek van Antonio nog even langs de Aa wat hij wel mooi vond. Helaas voor hem lag het er droog bij. Daarna richting kruisbeeld de Rakt waar we het bos in doken. 

Wij stonden er van te kijken hoe een zwaar verzet Jac in het bos kan trappen misschien niet zo verwonderlijk op race fiets heeft hij op de weg geen kransje meer over.

Wij kwamen gezamenlijk met de A ploeg bij club huis aan waar Johnny ons verwelkomde met ,n lekkere bak koffie ,onder het genot hier van kwam ons ten gehore dat Huub ‘n flinke val had gemaakt hij kon zich  weg hierna toch vervolgen.

 

Verslag E – groep door Tiny Bots

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race