Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[24-12-2017]Verslag ATB A+E


De ATB A – groep was vandaag met 3 man sterk vertegenwoordig bij onze collega’s, ATB toertocht van TWC De Wekkers.

Met Scan en Go de inschrijving gedaan, nog een lekker bakkie koffie genomen voor we vertrokken. Inmiddels was het 08.40 uur, niemand zal nog komen, zeiden we tegen elkaar, en we vertrokken.

 

We draaide van fietspad  Helmondseweg naar de Oude Bakelseweg zagen we in een keer ’n lichtflits. In eerste instantie dachten we “ flitser snelheidscontrole”.

Gelukkig was het Johnny die enkel foto’s van ons maakte.

Gestaagd gingen we verder en in de Zandbos werden we weer op de foto gezet.

We hadden een lekker tempo en bleven mooi bij elkaar. De paden lagen er allemaal goed en verzorgt bij. 

Na 22 km onze eerste pauzen, bij gebouw van Jong Nederland aan de Hazeldonkseweg in Liessel. Net voordat we er waren kwamen we 4 personen, WZR groep, van ’t Verzetje tegen.  We kwamen aan bij een goed verzorgde pauze plaats met divers aan etenswaar en drinken. 

Via de vaste mountainbike route in de Liesselse bossen naar de Bikkels, hiervan een gedeelte gefietst om zo naar de Bakelse bossen te gaan.

Hiervan ook een gedeelte gefietst om weer richting Zandbos te gaan. Maar voordat we er waren moesten we een gedeelte over het strand van Berkendonk, dit was een lekker zuigend stuk.

In de Zandbos zagen we Marc lopen, samen met zijn broer, hij had zijn trapper as gebroken. Dat was dus lopen.

Op de Bruggenseweg, we hadden 56 km op de teller, onze tweede pauze plaats. Deze was ook goed voorzien met divers aan etenswaar. Even wat bijtanken en we konden weer verder voor het laatste gedeelte.

Via de mountainbike route in De Walsberg arriveerde we na 65 km weer waar we begonnen zijn. Ter afsluiting nog een bakkie koffie of glaasje Glühwein en we konden weer met een tevreden gevoel weer huiswaarts.

De toertocht van TWC De Wekkers was goed verzorgd en prima uit gepeild. 

Er hadden 825 personen deelgenomen.

ATB  E – groep door Ad.

Met 4 personen vertrokken ze om 09.45 uur voor de 45 km tocht. De tocht verliep perfect met een rustig tempo. Totdat Alan over een wortelpuntje reed en zijn band snel leeg was.

Gezamenlijk het probleem opgelost. Door deze oponthoud waren ze bij de laatste en waren de paden inmiddels goed ingereden. 

Om 12.15 uur hadden ze de tocht erop zitten.

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race