Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[03-12-2017]Verslag ATB-A

Vanmorgen om half negen, nog niemand te zien bij Cratoscentrum. Wat zullen we doen, weer naar huis of koffie zetten en op de E groep wachten.

Wacht, ik zie een rood shirt aankomen……  a ha Harry de tweede diehard.  

Samen even overlegt wat we zullen gaan doen, we waren er zo uit. We gaan de hel van Bamor fietsen.

 

Deze hadden afgelopen woensdag de pensionarissen ook gefietst maar waren verkeerd vertrokken. Weet niet of het klopt maar er werd verteld dat ze in Helmond erachter kwamen dat ze tegen de route in begonnen waren.

Nu waren we vertrokken langs Cratoscentrum naar spoorweg overgang Vlierdenseweg om langs het kerkhof en Coppelmans richting Zandbos. Daar aan gekomen waren vrijwilligers druk aan de gang om het parcours op te bouwen voor een loopwedstijd de Zandboscross.

De eerste kilometers moesten we regelmatig acrobatische toeren uithalen om onder de linten door te kunnen fietsen.

Het tempo werd in de bossen meestal door Harry gemaakt en op de verharde wegen mocht hij uitrusten achter Toon.

In Milheeze bij de Zut, een groot waterplas, hadden we nog een stuk door het mollige strandzand gefietst. Om hier met een goed tempo door heen te kunnen heb je toch wat conditie nodig.

Door de regenval van de afgelopen uren viel de zwaarte van de natte paden mee en konden we goed door fietsen. We hadden diversen single tracks in deze route zitten.

In Helmond tussen de hoge fietsbrug en Dierdonk lag nog een mooi mountainbike route van ongeveer 1,5 kilometer, deze hebben we er ook maar even bij gepakt. Deze route was een mooi single track die er strak en droog bijlag.

Via Berkendonk weer richting Deurne om iets na 11.30 uur weer aan de koffie te zitten in Cratoscentrum. De koffie die vandaag verzorgt werd door Marieke.

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race