Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[19-11-2017]Verslag ATB-A

Vandaag de HarAdi ATB tocht. De naam van de tocht is ontstaan door Harry en Adri, deze twee hebben samen deze tocht gemaakt.

Een ATB tocht die als het ware ruim om Asten heen gaat om zo 52 km lengte te krijgen. Met 5 personen vertrokken we vanmorgen om 08.30 uur, Harry als kopman en tempo maker.

 

In de Bikkels , net na de Rijntjesdijk, hebben we een nieuw pad ontdekt en deze meteen uitgeprobeerd. Een mooi stuk single track als toevoeging zodat we een gedeelte van de zandweg er eventueel uit kunnen halen.

Harry was in goede doen en  had er een lekker tempo inzitten, iedereen kon bijhouden. Via de Bikkels fietsten we langs Brouwhuis om zo ergens op de mountainbikeroute bij Oostappen uit te komen. 

Via het bosgebied bij de Dijkstraat in Asten, langs sportpark om zo bij de AA uit te komen. Hier was het werken, zeker door de regen die vanmorgen vroeg nog gevallen is. Via het natte pad langs de AA naar kasteel in Asten-Heusden, hier hielden we een korte pauze.

Hop weer verder naar de Poldersebossen, daar een gedeelte van de mountainbike route gevolgd om weer richten Dennendijk te gaan. Hier hadden ze afgelopen zomer diversen nieuwe single tracks aan gelegd, een heel verbetering.

 

Als laatste toetje de altijd mooie en uitdagende route in de Liesselse bossen, vanaf de Hazeldonkseweg tot voorbij het waterschap.

 

Met een goed tempo  weer richting de Cratoscentrum.

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race