Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[12-11-2017]Verslag ATB-A

Vandaag een matige opkomst van 6 leden, reden zal o.a. het weer zijn en de vele biertjes van de gezelligheidsavond gisteren.

We vertrokken vanmorgen om 08.30 uur met 5 personen van Cratoscentrum. Ter hoogte van De Reizende man sloot Hans nog aan, hijgend en wel.

 

De meeste zandwegen buiten het bosgebied waren vrij goed te fietsen. Met een lekker tempo via Griendtsveen, door de Mariapeel richting Evertsoord.

De Middenpeelweg over zodat we door het bosgebied Heesberg, ligt net voor Kronenberg, kris kras over paden naar het bosgebied Steegberg en Gelderseheide om zo weer bij de Middenpeelweg uit te komen. Deze staken we over om door het bosgebied van de Schatberg weer richting Helenaveen te gaan.

Maar voordat we naar Helenaveen fietsen trotseerde we eerst een zuigend pad door de Mariapeel. Om even op adem te komen hielden we een korte pauze aan de rand van de Mariapeel.

Pieter-Jan en Hans, de snelle jongens van vandaag, waren al een stuk verder maar keerde om. Na de korte break fietsen we door Helenaveen naar het Kanaal van Deurne. Hier was het ook ploeteren door het natte gras en de vele gaten.

Langs Liessel en de Brink pakte we nog een stuk van de mountainbike route in de Galgenberg om zo  langs internaat Vreekwijk weer naar Cratoscentrum te gaan.

Hier had Johnny de koffie al klaar staan.

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race