Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[11-12-2016]Verslag ATB-A

De ATB A – groep vandaag met 5 personen, vertrokken om 08.30 uur voor de Haradi ATB tocht. Op papier een lengte van 52 km maar in werkelijkheid beetje langer.Harry deed het kopwerk en had er een goed tempo in. De regen van afgelopen nacht had weinig tot geen schade aangebracht. De paden waren goed gangbaar.

 

Het zwaarste stuk was langs de AA in Asten. Hier hadden ze maaiwerk verricht en daardoor lag er veel dood gras met hoopjes zand op de kant.

In Heusden, na bijna 30 km gefietst te hebben, hielden we bij het kasteel een pauze. Hier vertelde Harry wat voor kwajongens streken hij vroeger  had uitgehaald in deze omgeving.

Bij de Poldersebossen moesten we even wachten voordat we daar op de bestaande mountainbikeroute verder konden.

Een groepje van de Marmatrimmers uit Liessel waren ook deze route aan het volgen.

Op de Leensel vertelde Manfred dat hij de pijp een heel eind leeg had. Nou schijn bedriegt, eenmaal aangekomen op de mountainbikeroute in de Liesselse bossen nam hij de leiding. Het tempo werd opgeschroefd.

Door dit tempo haalde we enkele keren wat langzamere mountainbikers in. Deze maakte mooi plaats zodat we vlekkeloos voorbij konden. 

Maar er was er ook eentje die van schrik vlug rechts af zijn weg vervolgden.

Tegen 11.30 uur waren we weer terug om bij de Cratosvrienden nog een lekker bakkie koffie te drinken. Te gelijke tijd kwamen drie WZR fietsers terug van hun zondagochtend tocht.

Met z’n drieën hadden ze de Hugten en Chijnsgoed tocht gefietst, een lengte van 66 km.

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race