Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

Verslag MTB:
Op het programma van vandaag stonden de 3 lussen Aalsterhut, Grote heide en Heezerven. Maar omdat in begin van de week nogal wat geregend had, en met de ervaring van vorig jaar, zou het parcours behoorlijk nat en modderig zijn.

Vrijdagmiddag hadden we met 5 personen de Zandbos route paar stukken verlegd en diverse plekken waar teveel water bleef staan afwateringen gemaakt, en meteen opgehoogd. De Bikkels route had zaterdag voor de middag 1 persoon, waar kapwerkzaamheden gedaan waren, de paden zuiver gemaakt en beschadigingen gerepareerd. Daarbij ook nog enkele plekken waar teveel water bleef staan afwateringen gemaakt en opgehoogd.

Om te kijken of dit allemaal goed was gebeurd hadden we vandaag als alternatief de mountainbike route bij Oostappen, vandaaruit naar de route van De Bikkels en aansluitend de route van de Zandbos een keer gefietst. De routes lagen er redelijk goed bij en het was lekker druk met de mountainbikers op de route van De Bikkels en Zandbos.

Bij de bosschuur, in de Zandbos, hadden Harry en Ad paar mountainbikers uit Venray geholpen met het repareren van een band. De rest ging via Rijtven en De Bikkels weer terug naar De Djump.

Race groep:
Onder leiding van Kapitein Henk hadden we vandaag met 4 personen een schitterende ronde gefietst. Over een flink aantal onbekende wegen en fietspaden naar het idyllische Sambeek. Henk had zijn zaakjes goed voorbereid, want we zijn nergens verkeerd gereden, en de wegen lagen er ondanks het natte weer van de afgelopen dagen schitterend bij. Met een mooi gemiddelde van ruim dertig kilometer per uur, en 75 kilometer op de teller kwamen we brandschoon aan in Deurne. Robert bedankt voor verslag.

TB

Kijk ook de film op Facebook!!

Gedragscode ATB Gedragscode Race