Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

Vandaag met 14 personen aan de eerste MTB tocht van seizoen 2013-2014 begonnen. Op het programma stond de tocht in onze eigen gemeente Deurne de WalsBikZand, afgekort van Walsberg, Bikkels en Zandbos. Om 08.30 uur vertrokken we naar de Bikkels

waar we tot de verbinding naar de Zandbos de officiële route gevolgd hebben. Vandaaruit door de bossen bij het Rijtven om de benzinepomp heen om zo bij de bosschuur uit te komen. Deze route fietsten we helemaal. Ieder op zijn eigen tempo. Ter hoogte van het Buntven zat een behoorlijk diepe knik wat voor Jac minder goed uit pakte. Hij kwam ten val, gelukkig zachte ondergrond. Opstaan en weer verder.

Er werd weer bij de bosschuur op elkaar gewacht. Gezamenlijk via de verbindingsroute naar de Walsbergse bossen om daar aan de officiële route te beginnen. Hier kon ook ieder zijn eigen tempo bepalen. Onderweg bleven de eerste op een gegeven moment wachten om de langzamere voor te laten gaan zodat we gezamenlijk deze tocht verder af maakte. Onderweg reed Marc zijn ketting stuk, gelukkig had een van zijn maatjes een powerlink bij.

Na een korte stilstand vervolgden we onze weg. Het eerste gedeelte van deze route fietsten we twee keer om zo bij de verbindingsroute verder te gaan richting Liesselse bossen. We fietsten tot aan De Reizende Man om van daaruit weer naar De Djump te kunnen. Door de regen van de afgelopen dagen was het parcours op diversen plaatsen modderig, ondanks dat toch een mooie tocht gehad. Iets na 11.30 uur waren we weer terug. De koffie ging er goed in.

Verslag racefietstocht: Vandaag openingsrit van de winter racers. Straffe zuidwester zon en geen regen in het vooruitzicht. Met 4 personen, we hadden er zin in, vertrokken we om 09.30 uur vanaf De Djump. Na een beetje beschut tegen de wind naar Heeze toen vol in de wind naar Maarheeze. Maar na gedane arbeid krijgt men je verdiende loon (wind mee). Zo vlogen we als vogels over de weg richting Deurne. We hebben toch nog wat viaducten meegepikt onderweg. En in Deurne stond de koffie ook nog klaar, wat wil je nog meer. –HW Henk bedankt voor je verslag. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race