Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

Zaterdagavond om 18.30 uur stonden 5 personen klaar, bij de Djump, om naar Asten te fietsen voor de Nightbike die TWC Asten organiseerde. Alle 5 hadden verlichting op hun mountainbike gemonteerd. De een met nog meer licht dan de andere.

We waren ruim op tijd bij manege Heijligers om ons in te schrijven, we mochten pas om 19.00 uur vertrekken. Na de start moesten we eerst door de rijbak slingerend om zo onze weg buiten verder te volgen. De bewijzering was duidelijk, een vierkant bordje dat diagonaal verdeeld was met een gedeelte wat reflecterend was en ander gedeelte donker. Reflecterend gedeelte gaf de rij richting aan.

In begin was het even wennen in het donker te fietsen maar omdat we voldoende verlichting op de fiets hadden zitten was het machtig mooi. We hadden er een goed tempo in, de snelheid lag niet veel lager dan bij daglicht. Vanaf de start fietsten we naar de Oostappensebossen om via een stuk verharde weg naar de Schietbaansebossen te gaan. Halverwege, na zo’n ongeveer 15 km gefietst te hebben, hadden we een pauze bij golfbaan Het Wood in Heusden.

Na de pauze fietsten we om de visvijver in Heusden naar de Poldersebossen. En weer terug naar de manege. 30 km hadden we op de teller staan met een gemiddelde van 20,5 km/h. Na wat gedronken te hebben gingen we met een voldaan gevoel weer naar Deurne. Eric, Henk, Harry, John en Toon gaan volgend jaar weer als TWC Asten dit weer organiseert.

TB

Video: klik
Foto's: klik.

Gedragscode ATB Gedragscode Race