Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[21.12.2014] Om 08.30 uur met 5 personen richting sportpark de Wasberg waar je kon inschrijven voor de ATB toertocht van De Wekkers. De zesde persoon Jo zat al op ons te wachten. Iedereen koos voor de 65 km. Het zal wel werken zijn, werd er onder elkaar gezegd,

met al die regenval de afgelopen dagen. 09.00 uur vertrokken we richting de Zandbos, waar we een gedeelte van de mountainbike route volgden. We moesten eerst nog om het Buntven om daarna voor Berkendonk naar de mountainbike route van Helmond uit te komen. Deze route hebben we geheel gevolgd. Nu via de andere zijde van Berkendonk, waar we nog een extra single track moesten volgen die behoorlijk slibberig was, om zo naar de mountainbike route van de Bikkels weer uit te komen. Ter hoogte van Bospark De Bikkels verlieten we de route om bij de tennisvelden van Vlierden uit te komen. Hier hadden ze een pauzeplaats ingericht waar we volop kerstbrood, peperkoek, banaan, thee en tomatensoep konden krijgen.

Na de pauze gingen we richting de Liesselse bossen waar we ook weer de gehele mountainbike route deden volgen. Via de verbindings route weer terug naar Vlierden om een korte stop te houden waar we eerder ook al aangelegd hadden. Na deze pauze fietsten we weer naar de mountainbike route van de Bikkels om het andere gedeelte te volgen. Daarna via een stuk verbindings route naar Zandbos, langs het spoor om zo weer bij de Helmondsingel uit te komen. Daar nog het laatste gedeelte van de route gevolgd om zo via Bruggenseweg, Schalkertweg en via het fietspad langs de helmondsingel weer bij sportpark uit te komen.

We zaten goed onder de modder, zowel de fiets als de persoon. Nog even een Glühwein gedronken en even wat na gesproken met enkele van De Wekkers. Hun waren goed tevreden, ruim 700 deelnemers met een goed weertje.

De tocht was voor ons goed verlopen, alleen John moest toch nog even weer een modderplek opzoeken om erin te vallen of bijna... -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race