Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[14.12.2014] Vandaag met 9 personen op pad, een ATB tocht door de Zandbos, Bakelse bossen, gedeelte over bestaande ATB route van Gemert. Over de oude stortplaats van de Mortel. Via Grotelse heide naar Dierdonk waar we de ATB route van Helmond op pakten

. Om Berkendonk via het Rakt naar de Helmondsingel waar we rechts daarvan nog de laatste kilometers bos pakten.

Het was op diverse plaatsen modderig met water plassen waar we door heen moesten. Zig zaggend door de Bakelse bossen met diversen korte steile klimmetjes. Tussen Bakel en Milheeze zat een steile klim waar niemand fietsend de top haalde. Paar haalden het bijna maar halverwege zat een vervelende kuil die moeilijk te omzeilen was. De een lopend de ander kuchend en steunend om boven te komen.

Voor Dierdonk, jammer dat de meeste al voorbij waren, moesten we een nogal modderig stuk passeren. John trapte flink door maar bleef halverwege steken in de modder. Vallend kon hij zich net schuin overeind houden wat een geluk was voor Cees. Cees wilde langs John maar haalde het ook niet en viel tegen John aan. Dit was zo’n komisch gezicht dat Hans en Harry, die nog moesten passeren, in de lach schoten.

Net voordat we bij De Djump waren haalde we de E–groep ATBers in. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race