Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[30.11.2014]Vanochtend een korte discussie over hoe of wat over de Peelparel tocht. Afgelopen woensdag hadden twee bosrakkers deze tocht voor gefietst en vonden dat er te veel verharde weg inzat. Hoe deze gefietst hebben is achteraf er niet uitgekomen.

Hoe dan ook we hebben de route aan gehouden zoals deze op de site stond. Wel werd er nog verteld dat ter hoogte van Helenavaart, tussen Helenaveen en de Belgenhoek, de route was geblokkeerd met boomstronken. Geen nood onze Neerkantse ATB boy wist een mooi alternatief.

Om 08.30 uur vertrokken we met 9 personen richting de Peel. Het tempo werd vanaf het begin goed strak gehouden. Door op te merken of het wat rustiger aan kon werd geen acht op geslagen. Via Liessel gingen we de Peel in om zo midden in Griendtsveen uit te komen. Via Griendtsveen door de Mariapeel naar Helenaveen. Hier nam Manfred het roer over en leidde ons door de bossen van de Belgenhoek. We gingen over mooie slingerende bospaden om zo weer uit te komen bij Kanaal van Deurne. Even van te voren hebben we een materiaal pauze gehouden. Toon zijn schoenplaatje was los gegaan. Terwijl Marc en Toon dit aan het herstellen waren konden de andere gebruik maken om wat te eten.

Aan gekomen in de Neerkants bossen hebben we daar iets meer dan de volledige route gefietst. Vandaar uit naar de Hutten, over de A67 om via het Zand een stukje van de nieuw aangelegde mountainbike route te fietsen. We hadden even moeten zoeken voordat we op de route uitkwamen, jammer we hebben deze route maar een klein stukje gevolgd. Dit omdat we anders te laat terug waren en we hadden al meer kilometers erop zitten.

Via de Leensel naar de Liesselse bossen. Daar pakte we de mountainbike route op. Hier hadden ze ook een gedeelte nieuw aan gelegd en gedeelte gerestaureerd. Om 11.45 uur waren we weer bij De Djump voor een lekker bakkie koffie.

Gedragscode ATB Gedragscode Race