Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
7
8
9
11
12
14
15
16
18
19
22
23
25
26
28
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[13-7-2019]Verslag Extra.

Vandaag stond er weer een langere tocht op het programma 154 km . Om 8 uur vertrokken we met 4 man. Het zou tot Ravenstein wind tegen zijn dus met beleid fietsen.

In Zeilberg ging het al een beetje de verkeerde richting uit zaten op de terugweg richting. Geen punt daarna rechts ,rechts en je komt weer op de route , ja even dan 50 meter .

Doen we gewoon links ,links en dan kom je vanzelf weer goed .wat zijn we toch slim.

Zo kwamen we in Well waar we de Maas overstaken. Vandaaruit bleven we langs de maas fietsen. Helaas in Bergen kregen we één bui, toch maar het jasje aan. Als je voorop fietst heb je wind, daarachter heb je de slijk van je voorganger dat was wel te zien ha ha.

Maar na regen komt zonneschijn en dat kregen we. 

Na een heel stuk verder was een omleiding voor fietsers toch maar gedaan pakte goed uit, niet ver om.

Daarna op pauze plek koffie lekker . Nu nog een stukje wind tegen en bij Ravenstein kregen we loon na werken. Lekker aan de andere kant van de Maas terug . Wat een verschil wind tegen of mee.

Zo gingen we terug even niet opletten en de route van Deurne - Deurne in je koppie ook mooi maar dan zit je niet goed . Geen punt doen we wel een beetje zo en dan zo en dan komen we wel weer op de route.

 

Krijg je de vraag waar zitten we hier, op je fiets ha ha . Kijk eens wat is het hier ook mooi kom je anders nooit. Het ging gestaag naar huis over al die mooie wegen in Westerbeek even reepje er in en weer verder voor de laatste 25 km .

 

Weer een geslaagde tocht gehad en het was niet korter wat we anders gefietst hadden iedereen was tevreden over de tocht . Nu nog fiets wassen en jezelf alles weer blingbling. Op naar de volgende rit

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race