Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
10
11
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
27
28
29
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[14-07-2018]Verslag extra lang.

Vandaag de mogelijkheid om met de club een behoorlijk lange afstand te fietsen.
Helaas kwamen er maar drie deelnemers opdagen voor de Ferkens Bruch tocht. Deze tocht van 156 kilometer (en als je uit Helmond komt nog 24 kilometer meer) voert via prachtige binnenwegen langs Meterik en Wanssum naar de Maas.

Vervolgens gaat het lang de Maas richting Schandelo, waar de grens met Duitsland gepasseerd wordt. Via typisch Duitse weggetjes gaat het dan richting Breyel.
Vlak daarvoor hielden we even halt voor een pauze bij de Lüthemühle. Na een paar colaatjes en koppen koffie en wat kuchen, konden we weer verder. 

Via een werkelijk schitterend gebied waar de Engelse tot 1996 een munitiedepot hadden, kwamen we in Swalmen. Bij Beesel gingen we met het pontje de Maas weer terug over.
Van Kessel ging het naar Neer, en lang de vijf grote windmolens reden we richting Meijel. Daar hielden we nog een korte pauze op het terras van “ De Stoep”. De laatste etappe via de bekende route ( Vieruitersten, Snoertsebaan) naar Deurne.

Omdat we maar met z’n drieën waren hebben we het tempo niet te gek gemaakt. Met regelmatige aflossingen kwamen we rond half drie weer aan in Deurne. Een mooie rit gehad, en onderweg genoeg te genieten.
Even nog een extra blijk van hulde voor Harry: je moet het maar kunnen op zijn leeftijd. Gewoon mee op kop, en verder geen flauwekulletjes!

Gedragscode ATB Gedragscode Race