Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
10
11
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
27
28
29
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[08-07-2017]Verslag extra.

8 clubleden meldden zich zaterdagochtend. later sloot Alan nog aan. Het was aan de warme kant. Met een zacht briesje in de rug ging het naar het oosten. Omdat het een lange tocht was, gebruikten we ons verstand en startten vrij rustig.

Bij Wanssum de Maas over en dan naar het zuiden. Na Arcen, Lomm en Schandelo staken we de grens over. Het tempo ging nu wel omhoog. Het was ook wat meer draaien en keren en dat maakte het zwaarder, vooral voor de mensen achterin de groep. 

We keken verlangend uit naar de koffie, maar dat was een tegenvaller. Bij de geplande pauzeplaats  waren we niet welkom vanwege een bruiloft. En de volgende restaurants waren eveneens gesloten. Dan maar een Backerei? Helaas, ze hadden gen koffie, omdat ze hun koffiezetapparaat aan het reinigen waren (op een zaterdagochtend!!). Uiteindelijk vonden we toch een mooi terras. Nu was de bediening weer niet afgestemd op het tempo van de A-groep, er werd nogal wat van ons geduld gevraagd. Uiteindelijk had toch iedereen zijn cola of koffie. Neen, deze keer maakte de Duitse horeca geen goede beurt. 

Met nog zo'n 65 km voor de boeg beklommen wij onze stalen rossen weer. Hier en daar deed de lange afstand zich nu wel voelen. Krampverschijnselen doken zelfs op. Dus moest het tempo omlaag. Een lekke band gaf bovendien wat extra rust. 

Het was een tikje harder gaan waaien en de wind hadden we nu de meeste tijd van voren. Door wat sneller door te draaien wisten we daar goed mee om te gaan. en zo kwamen we weer netjes met z'n allen bij de Cratosvrienden, waar we deze mooie tocht afsloten met een lekkere bak koffie. 

TC ’t Verzetje Deurne

 

RvD

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race