Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[09-07-2016]Verslag extra lang.

De 2de zaterdag van de maand, traditie getrouw een lange toertocht. Vandaag de Drie Provinciën tocht met een lengte van 154 km.Met 10 personen vertrokken we vanmorgen om 08.30 uur.De eerste 73 km veelal de wind van achteren. Het tempo zat er goed in, zelfs af en toe te hard. De kapten moest dan even zijn gebruikelijke woorden gebruiken van heren, heren, heren.

 

Iedereen weet dan wat er moet gebeuren.Na 73 km hielden we onze pauze bij Wegrestaurant Malden. Het was nog te vroeg voor een uitsmijter. Er werd koffie of een cola besteld met gebak of een broodje kaas.

Jo wilde het liefst alleen rechtstreeks naar huis fietsen, hij had te veel last van zijn rug. Maar na een pep talk besloot hij toch verder te gaan met de groep.

Er werden hem nog wat pilletjes gegeven om de pijn wat te verzachten.

Weer verder langs de Maas richting Niftrik. Hier hadden we meer de wind van voren. Er werd vlugger van koppositie gewisseld zodat het tempo  redelijk constant gehouden kon worden.

Aangekomen in Haps, inmiddels 115 km op de teller, hielden we een korte pauze bij Cafetaria – Café De Posthoorn voor een koffie of cola.

Na deze korte pauze het laatste gedeelte, de wind hadden we nu meer van opzij waardoor we weer wat langer kopwerk konden verrichten.

In Deurne fietsen enkele rechtstreeks naar huis. De rest maakte hun tocht af tot aan De Djump.

De toertocht werd afgesloten met nog meer koffie en speciaal voor hans een grote cola.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB 

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race