Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

Vandaag moesten de WZR-ers het stellen zonder captain Henk. Hopelijk niks ernstigs met Henk aan de hand. William had gisteren een "buurtfeestje" gehad. Hij was gelokt

met erwtensoep, maar het bleek vooral om Jägermeister te gaan. Vanochtend om negen uur bedacht hij dat hij wel met de WZR-ers meekon en om half tien was hij paraat. Al die sterke verhalen op het forum ... dat zou wel meevallen dacht hij. Dat heeft hij geweten!

Samen met Jos, Jac en René ging het vanaf de start kei tegen de wind in. Even de toestand in de Dolstraat bekeken (niks veranderd) dan over de Molenhuisweg/Hazeldonk, eind rechts, dan vlug weer tegen de wind in via De Hutten. Daar maar een tandje minder, toen we hoorden hoeveel Jägermeister William had moeten verwerken. Als hij 10% overdreven heeft, dan zijn het er nog steeds heel veel. In een rustiger tempo naar Meijel, en dan over heerlijke Peelwegen verder. Achter Ospel om naar Nederweert. Gelukkig was de maïs verdwenen zodat we van weidse vergezichten konden genieten, waar Jan de Wind vrij spel had. In Nederweert eventjes miscoördinatie, Jac ging rechts, de rest van de club rechtdoor. Dat werd netjes opgelost ("Hé, Jac!!!"). Iedereen weer wakker.

Even gepauzeerd om de rugspieren van William wat te laten bijkomen. En toen eindelijk met wind in de rug op de weg terug. Over mooie binnenwegen via Someren-Heide en om Someren heen. Asten, Ommel en zo terug. Bij de Jump zaten de bosrakkers al op ons te wachten.

De WZR-ers hadden 67,5 km afgelegd. Gemiddeld 27,3 km per uur. Met 50 hoogtemeters. Temperatuur 7 graden C. - RvD

Gedragscode ATB Gedragscode Race