Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

Vandaag met 12 personen de Beverbeekse heide tocht gefietst. We vertrokken om 08.30 uur.

De tocht ging door Vlierden, door Ommel en via de Dijkstraat naar Lierop.

Het tempo lag in het begin te hoog, voor sommigen was dit iets te snel met nog te koude spieren. Via de Slievenstraat fietsten we naar de provinciale weg richting Sterksel om zo oostelijk om Leende naar Leenderstrijp te fietsen. Door het Leenderbos naar Achelsekluis waar we diversen mountainbikers tegen kwamen. In het Leenderbos was een georganiseerde tocht uitgezet.

Via de Achelsekluis, waar we een stuk route op Belgisch grond gebied hadden gevolgd, gingen we naar Gastel en ten noorden langs Budel. Om zo met een grote lus noordelijk om Maarheeze te gaan. Via het Weerterbos naar Someren – Heide, Someren – Eind en via Behelp door Heusden naar Asten te gaan. Van daaruit via de Voordeldonk langs de Dennendijkse bossen richting Liessel te fietsen.

Normaal loopt de route via de Hazeldonk naar De Djump. Helaas is deze weg enkele weken afgesloten door vernieuwing van het wegdek. Dit is hard nodig, het was bijna niet te doen om deze weg met de fiets af te leggen, zo’n slecht wegdek. Dit doet ons veel plezier omdat vele tochten van t’ Verzetje deze weg gebruiken voor vertrek en aankomst tochten.

Via Liessel en Het Loon weer terug naar De Djump. Iets na 11.30 uur waren we terug, de E-ploeg zat al aan de koffie.

Afstand: 86km, Gemiddelde: 29.3km/u, Aanwezig: 12

Gedragscode ATB Gedragscode Race