Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[19-11-2017]Verslag WZR

Om precies negen uur vanmorgen vertrokken Adrie, Anja, John en Robert voor een rit over de weg. Het had 's nachts nog wat geregend, waardoor we allemaal vrij snel vies werden van de opspattende rommel, die er in november altijd ruim voorhanden is (paardenpoep, blaadjes, modder).De route ging via Vlierden richting het industrieterrein van Helmond. Daar reden we over het fietspad langs de kanaalomleiding. Het was hier een drukte van belang, want het fietspad grenst aan een fijne honden uitlaatstrook.

We draaiden ten noorden om Helmond heen, en reden langs het Wilhelminakanaal naar de Deense hoek. Onderweg was Alan inmiddels ook aangehaakt. Vandaar reden we via mooie landweggetjes (POEP en MODDER) langzaamaan richting Beek en Donk en Boerdonk. Daar pauzeerden we even om Adrie en Anja de tijd te geven om zich te beraden over de route die ze zouden gaan volgen. Ze moesten namelijk op tijd thuis zijn. Ondertussen werden wij gepasseerd door een clublid (naar later zou blijken Hans Hoeben) die ons niet in de gaten had. Hans was te laat bij het vertrek, en had al die tijd in de achtervolging gefietst. Toen hij ons uiteindelijk bijhaalde, had hij het dus niet door.

We vertrokken vrij snel weer, en ter hoogte van Grootels Hof stond Hans te pauzeren. Dus weer even gestopt. Anja en Adrie reden door, en volgden vanaf daar een kortere route naar huis.

Met een heel ander groepje van vier reden we door richting Mortel en Bakel. Via Milheeze ging het weer richting Deurne. Hier besloot John af te draaien naar huis. John had wat last van zijn maag hoorde ik later. Even nog ter ondersteuning: John, je bent goed bezig. Ga zo door, en je voorjaar zal een heel stuk simpeler gaan.

Uiteindelijk kwam er dus een heel ander clubje aan bij de Cratosvrienden, dan er twee-en-een-half uur eerder vertrok.

Een mooi, maar vies ritje.

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race