Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[22-10-2017]Verslag A-groep.

Om 08.30 uur stonden 7 leden klaar voor de Budel tocht, een lengte van 88 km.

Met 7 leden mogen we niet klagen met de donkere bewolking met een stevige wind.

 

René was vandaag de kapten, vooraf had hij de route op paar plaatsen aangepast, we passeerde de Bikkels om zo weer in Vlierden uit te komen.

Tussen Leenderstrijp en Soerendonk een andere weg gekozen naar Soerendonk, dit om fietspad tussen maar Maarheeze en Soerendonk te vermijden.

En voorbij de Neerkant fietsten we via de Bospeelweg naar de Snoertsebaan.

Dit om de fietspad zoveel mogelijk te vermijden naar de Kanaalstraat.

De eerste helft van de tocht was het wel aanpoten met de wind regelmatig stevig van voren. De kapten had het goed onder controle en wist op tijd door te draaien. Op sommige plekken was het uitkijken met de vele natte bladeren op het wegdek.

Tot voorbij Budel, we hadden bijna de helft van de tocht erop zitten, hadden we de wind van voren. Net voorbij Kempen Airport had René een mooi plekje gevonden om een korte pauze in te lassen.

Na de pauze hadden we het voordeel van de wind en werd er stevig door gefietst. De groep van 7 bleef mooi compact fietsen zodat er toch nog een mooi gemiddelde uitkwam.

 

Voorbij Laar had Toon weer de pech dat hij zijn voorband lek reed. Pieter – Jan werd hier blij van. Zo raak ik, dacht hij, mijn trofee van lekrijder van het jaar mooi kwijt.

 

Aan gekomen bij Cratoscentrum zaten de E gangers al aan de koffie met veel leut. Ze waren samen met Johnny druk in de weer geweest hoe er toch koffie gezet kon worden omdat de filterzakjes op waren.

Na behoorlijk wat creativiteit met o.a. keukenpapier was het toch gelukt om lekkere koffie te zetten.

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race