Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[15-10-2017]Verslag A-groep.

Vandaag de Groeningen tocht een lengte van 92 km. De 5 aanwezige vonden het een zeer lage opkomst, zeker met de vooruitzichten van echt mooi fietsweer. Het fietsen gaat door ongeacht de grote van de groep. Iets na 08.00 uur vertrokken we met een rustig tempo.

Rustig was het zeker, normaal wordt er volop met elkaar gesproken maar nu bleef het stil.

De toen nog aanwezige mist, op de ene plek wat meer dan de andere, hield de kou nog wat aan. Gelukkig kwam het zonnetje zachtjes door.

Het bleef nog steeds opvallend stil in de groep, af en toe werden er toch een paar woorden met elkaar gewisseld.

Na bijna 58 km gefietst te hebben kwamen we in het plaatsje Geijsteren waar we een koffiestop hielden. Bij Eet en Drinkcafe ’t Trefpunt hadden we lekker buiten op het terras gezeten. In de zon uit de wind.

Bij de koffie en thee een borrelglaasje gevuld met slagroom. Wat hebben we het goed.

Na de pauze moest er toch wat harder gewerkt worden, nu hadden we meer last van  tegenwind. De groep was sterk genoeg om er een lekker tempo in te houden.

 

De koffie met slagroom had ook geen wonderen gedaan, het bleef opvallend stil in de groep. Gelukkig bij de koffie in Cratoscentrum werd er weer volop met elkaar gesproken.

 

De E – groep, onder leiding van Harry, had vandaag de Knapersven tocht gefietst. De E –groep waren met 14 personen op pad geweest en hadden de tocht zonder problemen overleeft.

 

TC ’t Verzetje Deurne

 

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race