Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
10
11
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
27
28
29
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[23-07-2017]Verslag A-groep.

Met 5 personen om 07.30 uur begonnen aan de Lommel tocht, een lengte van 118 km.

We gingen rustig van start, we moesten ook wel omdat we de wind van voren hadden. We deden met 4 personen om de 5 km doordraaien van kop.

 

Voorbij Dommel, ter hoogte van Eurocircuit, fietsten we een eenling voorbij, hij pikte aan. Martijn, onze 6de man, zag aan de wielershirts dat we uit Deurne kwamen.  Martijn was een geboren Deurnenaar maar woonde al ruim 30 jaar in Valkenswaard. Het ijs was gebroken.

Onze gastrijder draaide mooi mee in de groep en had geen moeite met het tempo.

Voorbij Bergeijk de grens over, nu hadden we vooral mooie ,rustige en brede fietspaden door het Belgische land en veelal de wind van achteren. Via Lommel, Neerpelt kwamen we in Achel aan. Hier reed Adrie zijn achterband lek.

Met gezamenlijke hulp was deze zo gerepareerd.

Via de Achelse Kluis de grens weer over naar Gastel. Na 83 km, aan gekomen in Soerendonk, hielden we een koffiepauze bij Partycentrum Antoine.

De laatste 35 km verliep voorspoedig. Met een rap tempo en het goed doordraaien van kop, nu met 6 personen, waren we een mooie tijd terug bij Cratoscentrum.

 

Hier zaten de E – gangers al aan de koffie. Deze hadden vandaag, onder leiding van Ad, de Kasteelse Bossen tocht gefietst. De 3de nieuwe tocht van dit seizoen.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

 

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race