Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
10
11
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
27
28
29
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[16-07-2017] Verslag A+B groep.

Vandaag de A en B groep samen weer de Kampina tocht, en lengte van 107 km. De tocht was wat ingekort om tussen 11.30/11,45 uur weer terug te zijn bij Cratoscentrum.

De B – groep onder leiding van Harry waren met 6 personen, John, ons nieuw lid, had nog nooit een tocht boven de 100 km gefietst en wilde deze uitdaging aangaan.

 

De A – groep onder leiding van Toon waren met 9 personen. Bij de A – groep was het vanaf het begin Koerse, een strak tempo van een dikke 30 km/h.

Paar keer moest er geroepen worden of het een tandje lager kon, niet omdat het tempo voor de aanwezige te hoog was maar dat we te vroeg bij onze pauze plaats zouden zijn.

Deze was pas om 10.00 uur open.

Het gedeelte wat er uit was gehaald ging door Oisterwijk en dan naar Lennisheuvel, nu gingen we ruim voor Oisterwijk al naar Lennisheuvel.

Doordat er stevig door gefietst was waren we dus te vroeg bij onze koffieplek, midden in Liempde. Deze was nog gesloten.

Een stukje terug was ook nog een café, daar brandde licht. Maar daar was de deur ook nog op slot. Gelukkig was een mevrouw het café aan het poetsen.

’n Paar tikken op het raam en ze deed open. Zou het schikken dat wij hier een kopje koffie kunnen drinken, vroegen we. Jazeker, geen probleem zei ze.

Bij Café ’t Huukske werden we verwent met een lekker likeurtje en een groot stuk appelgebak.

10 minuten later arriveerde de B – groep, die zich ook lieten verwennen.

Na de pauze was het tempo eerder hoger dan lager. Iedereen kon goed bijhouden en het wisselen van kop verliep vlekkeloos.

Om 11.30 uur waren we weer teug bij Cratoscentrum waar Johnny de koffie en thee weer klaar had staan. De B – groep arriveerde 20 minuten later.

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race