Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[18-12-2016]Verslag ATB-A

Vandaag, na ’n paar jaar geen georganiseerde tochten gefietst, een toertocht van onze collega’s uit de Walsberg TWC De Wekkers.

Om 08.30 uur waren 5 personen aanwezig op De Djump, gezamenlijk fietsten we naar Sportpark Leeuwkensbroek in de Walsberg.

Vlug inschrijven met Scan & Go en hoppa weg konden wij. Walter had er zin in en trok meteen door, hij werd nog terug geroepen door Harry “ hé we hebben nog 65 km te gaan “.

Via paar verharde wegen kwamen we in de Zandbos terecht, dit allemaal onder een gemoedelijk tempo. Daar hebben we een klein gedeelte van de mountainbike route gefietst.

Om het Esso tankstation heen ,langs Rijtven om zo in de bossen van De Bikkels uit te komen. Daar ook weer een gedeelte gefietst over de mountainbike route.

Om  Sportpark Hogezijde Vlierden richting de Liesselse bossen. Bij de Dolstraat doken we de bossen in om daar weer de mountainbike route te volgen.

Via de Leenselweg arriveerde we op de mountainbike route van de Dennendijk.

Deze hebben we  geheel gevolgd om zo weer via de Leenselweg bij de blokhut van Jong Nederland uit te komen. Hier hadden ze een goed verzorgde pauzeplaats.

Na een klein kwartiertje weer verder via de mountainbike route richting Vlierden weer.  René had het de laatste kilometers zwaar, een blessure deed hem besluiten eerder richting huiswaarts te keren. 

Toon, die bij hem gebleven was, moest nu een hoger tempo aanhouden om de andere weer in te halen. Gelukkig waren die niet zo ver weg.

Gezamenlijk met 4 vervolgden ze hun tocht.

Via de mountainbike route in De Bikkels en Zandbos kwamen we aan de Bruggenseweg waar we een 2de pauze hielden.

Uit gerust begonnen we aan de laatste 10 kilometer om via de mountainbike route in de Walsbergse bossen weer te finishen bij Sportpark Leeuwkensbroek, met 70 km op het klokje.

Daar in de kantine nog een klein glaasje Glühwein genuttigd om met een voldaan gevoel weer richting huiswaarts te gaan.

Indien er nog meer info komt van de ATB E – groep en/of WZR dan komen deze nog na……..

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race