Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[30-10-2016]Verslag A-groep.

De Laatste tocht van wegseizoen 2016, zowel de A – als de E – groep vertrokken om 09.00 uur. Een goede opkomst bij alle twee de groepen.De A –groep had vandaag de Reijgemee tocht, een lengte van 78 km, op het programma staan.De naam van de Reijgemee tocht ontstaan doordat we twee sponsoren hadden, enkele jaren geleden,  waar we langst fietsten als bedankje.

Intussen tijd zijn er enkele aanpassingen geweest om de tocht mooier en veiliger te maken.

Voor veiligheid moesten we vandaag in de gemeente Gemert extra opletten.

MC De Peelrijders uit De Mortel hadden een maiscross georganiseerd die over diversen velden en wegen  hun circuit hadden uitgezet.

Op verschillende oversteek plaatsen stonden verkeersregelaars  om de crossers en overige verkeers deelnemers veilig hun weg te laten vervolgen.

Voorbij Handel konden wij onze route rustiger voort zetten. Geen hinder van de rokende motoren die op het veld behoorlijke snelheden haalden.

 

Tussen Keldonk en Erp hielden we een korte stop, voor enkele te korte stop. Die waren namelijk nog niet klaar met hun banaan of krentenbol. 

Net voor de korte stop haalden we een groep fietsers van TWC Boekel in, de laatste renner droeg een rugnummer.  

Terwijl we stil stonden kwam er weer een groep voorbij van TWC Boekel ook die laatste droeg een rugnummer. Het bleek een koppeltijdrit te zijn ter afsluiting van het seizoen van TWC Boekel. 

Na 78 km gefietst te hebben en weer met z’n alle goed bij De Djump gearriveerd te zijn zat het wegseizoen 2016 voor ‘t Verzetje erop.

Als afsluiting lagen er lekkere appelflappen van Bouwmans Plus klaar op de bar.

Gedragscode ATB Gedragscode Race