Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
7
8
9
11
12
14
15
16
18
19
22
23
25
26
28
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[17-07-2016]Verslag A-groep.

De A – groep vandaag een rustige opkomst. Reden is dat gisteren 5 personen naar de Eifel zijn geweest om samen met René een trainings rondje te maken van een dikke 160 km met 2900 hoogtemeters.En enkele zijn misschien al met vakantie.

 

Met 11 personen begonnen we om 07.30 uur aan de Claus Centrale tocht met een lengte van 117 km. Hans, die gisteren een van de vijf was, had nog wat last van zijn vermoeidheid en bleef lekker achter de groep hangen.Zo kon hij diversen fietsers in de gaten houden. Het viel hem op dat Cees telkens uit zijn pedalen ging met bijna elke oponthoud. 

 Foto van de pauze

Na terugkomst kreeg Cees bijles van Hans.De route liep over vele lekker rustige wegen en na Liessel hadden constant om de dorpen heen gefietst. Pas in Grathem was het volgende dorp waar we doorheen fietsten.

 Foto van de pauze

Midden in het dorp moesten we even wachten, William had zijn bril laten vallen.

Bij het gehuchtje Osen, het sluizencomplex, reed William lek. Sommigen hadden mooi de tijd om de sluizen te bekijken, anderen hielpen William om weer zo vlug mogelijk verder te kunnen.

Aan gekomen in Maasbracht, na 59 km gefietst te hebben, hielden we onze koffie pauze. Koffie werd er niet veel besteld de meeste hadden liever een glas Cola.

 Foto van de pauze

Na de pauze hadden we meer de wind van voren maar ieder hield het goed vol met kopwerk beurt. Er werd goed door gefietst.

Bij De Djump zaten de E – gangers al aan de koffie buiten op het terrasje. 

Deze hadden vandaag, onder leiding van Geert, de Zoom tocht gefietst.

Een mooie opkomst 4 dames en 12 heren  hadden de tocht van 80 km  met een klein probleempje voor de verder rest goed doorstaan. 

Tineke had vandaag weer de pech met lek rijden.

 

TC ’t Verzetje Deurne

 

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race