Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
7
8
9
11
12
14
15
16
18
19
22
23
25
26
28
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

Vandaag met 13 personen op pad. Walter was vandaag de GPS leider. We vertrokken om 07.30 uur

, via Esdonk, Rakt naar de Aarlese Heikant, door Aarle – Rixtel en via het Croy achter om Lieshout richting Son. Via Sonyswijk naar Best, door natuur gebied De Mortelen. Om zo naar Oisterwijk, Haren en door het natuur gebied Kampina. Langs Piet Plezier, Boxtel en zo kwamen we in Lennisheuvel. Hier hielden we onze koffiepauze. We werden hierbij getrakteerd op een lekker likeurtje, enkele namen nog een stuk appelvlaai erbij. Marti fietste door, hij ging bij een zus op de maandelijkse familiekoffie in Boxtel.

Na de koffie fietsten we naar Liempde, Boskant, Sint Oedenrode, Nijnsel naar Vressel. Bij de Vresselsehut was het druk, er tegen over hielden ze de jaarlijkse oldtimer show van tractoren en oude landbouwwerktuigen. Georganiseerd door De Krum. Via Mariahout naar Beek en Donk om zo langs Grotelshof weer op de Aarlese Heikant uit te komen.

Bij de rotonde na de Aarlese Heikant moesten we rechtdoor. De koptrekkers, waarvan eentje ook GPS had, hield hier de heenweg route aan en ging rechtsaf. Hierdoor ontstond er wat verwarring en de twee koptrekkers fietsten eigenwijs door. Robert ging vanaf hier rechtstreeks naar huis, om op tijd thuis te zijn voor de Tour.

Na die rotonde gingen we naar Bakel en via de Bruggenseweg, waar we weer aansloten bij de twee koptrekkers, naar Deurne. Via Stationsstraat weer naar De Djump.

Om 12.15 uur waren we bij De Djump waar de E–ploeg net aan de koffie begon.

Afstand: 122km, Gemiddeld: 28.5km/u, Aanwezig: 13

Gedragscode ATB Gedragscode Race