Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[13-12-2015]Verslag ATB-A

ATB-A groep vandaag met 4 deelnemers, deze waren aan elkaar gewaagt.Vooraf werd afgesproken dat we niet langs de Astense AA zouden fietsen. Hier hadden ze de sloot schoon gemaakt en al dat modderzand op de dijk tussen de AA en deze sloot uit gesmeerd, een grote modderpoel.

 

Omdat  de afgelopen dagen toch nogal wat geregend had was het op sommige plekken behoorlijk aanpoten. René had hier het meeste moeite mee met zijn cyclecrosser.

Kilometer voor Sportpark ’t Root moesten we een modderig zandpad trotseren met daarlangs een brede  loop. Het duurden even voordat René weer bij de groep was. De reden was dat René even niet oplette en daardoor bijna de loop in kukelden.

Halverwege de Dennendijkse bossen moest René helaas afhaken, zijn achterrem werkte niet meer optimaal. Via de verharde wegen fietsten hij huiswaarts.

In de Liesselse bossen hoorde we crossmotoren maar konden niet traceren op welke wegen hun aan het crossen waren. Uit het bos gekomen zagen we een paar honderd meter verderop een groep mountainbikers, dit waren de Marma Trimmers, staan met een persoon op een crossmotor. Deze hadden ze staande  gehouden en waren met hem in gesprek gegaan.

TC ’t Verzetje Deurne

 

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race