Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[22-11-2015] Verslag ATB-A.

Koud, nat afgelopen nacht, toch 7 personen die het wilde proberen. Een tocht die eigenlijk teveel harde wegen bevat met hier en daar leuke stukken.

De discussie van de vorige week werd opgevolgd door de richting van de tocht. Normaal toch andersom. Deze keer niet want thuis uitgebreid de route bestudeerd en dit was toch de goeie.

Na de Maria-peel nam Robert afscheid van wege het sinterklaas onthaal in Griendtsveen.  

Langs het Deurnes kanaal was het raak. 3 man voorop Huub, Walter en Manfred in de achtervolging. Huub rijd langs een tak deze zwiept in Walters gezicht even zijn concentratie weg, een slijk stuk voorwiel weg op een schuinte en Peel happen. Manfred kon niet meer ontwijken en stond stil op Walters fiets. Beter als op Walter was zijn gedachte. 

Beetje pijn en een beetje bloed van de tak. Verderop stond het eerste trio te wachten zonder dat ze wisten wat er was gebeurt. De rit werd voortgezet met een kleine omleiding via Liessel over de Hoogdonk en de Heimolenweg naar De Djump. Koffie om 11:15 en de ATB- E rolde binnen. Nog wat geveegd en tegen 12 naar huis. De poort was amper dicht komt de WZR nog aangetuft. Jammer jongens volgende week  beter.

Verslag aangebracht door Walter.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race