Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[08-11-2015]Verslag ATB- A

2de ATB tocht met weer een goede opkomst van 12 personen. Vandaag de Hel van Bamor, richting Bakel De Mortel.Vooraf werd verteld dat de ATB tocht van Aarle –Rixtel ook in de bossen van Bakel en De Mortel hun route hadden.

Gelukkig was deze route dezelfde rijrichting zodat we stukken bij hadden waar we gezamenlijk deel van uit maakte. 

Vooraan in de Zandbos , bij het gebergte, reed Huub weer zijn achterband lek. Hij baalde behoorlijk, van de week alles goed nagekeken nieuwe binnenband en nu alweer lek.

Een stevige doorn was nu de oorzaak van het lek rijden. Vorig jaar met mountainbike niemand lek gereden en nu in twee weken, 2 keer raak.De voorste helft van de groep had totaal geen notie dat er lek gereden was en fietsten maar door.

Na een poosje kwamen er enkel terug gefietst.

Op GPS fietsen in het bos valt niet mee, paar keer fietsen de koptrekker recht door i.p.v. links of rechts af te slaan. Hij moest dan gewoon achter aansluiten.

In De Mortelse bossen kwamen we op een gegeven moment bij een brede loop uit die we over moesten steken via een smal bruggetje. Net daarna lag een flinke plas water, niemand durfde er zo doorheen te fietsen.

Totdat een persoon  van achteren uit de groep er zonder problemen doorheen kwam (dit was Toon), toen volgden de rest van de schapen.

Het laatste stuk in de Deurnese bossen was Huub onderuit gegaan en verloor zijn GPS toestel. Even later kwam hij daar pas achter. 

Vlug terug naar de plek waar hij onderuit was gegaan, zoeken en maar zoeken. Huub zag hem niet liggen, wat wil je ook zonder bril.

Gelukkig kwamen er een paar maten terug gefietst en die hadden het toestel zo gevonden.

De tocht was voorspoedig verlopen, we waren weer mooi op tijd terug bij De Djump.

Hier stonden de ATB  E – gangers al te wachten voor de koffie. Deze groep waren met  7 heren en 2 dames op stap geweest voor de Oostappen tocht.

De WZR groep, 5 heren en 1 dame, kwamen tegen 12.00 uur terug van de Hurkske tocht. 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race