Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[01-11-2015]Verslag ATB-A.

Mooi opkomst, 11 personen, voor de eerste ATB tocht op 1 november. Iedereen had er zin in, zeker met dit mooie herfst weer. De zon was volop aanwezig.De Kemkensberg tocht is een route waar we enkele keer een langer stuk op de verharde weg moesten afleggen.

Mooie stukken om te herstellen. 

We fietsen door prachtige natuur met divers aan herfst kleuren. Verschillende stukken moesten we over een tapijt aan bladeren fietsen, gokken of we niet door een gat of zoiets dergelijks fietsten.

 

Huub had de pech net op die straat lek te rijden waar de naam van de tocht naar genoemd is, Kemkensberg in IJsselsteijn.

Omdat de band gedeeltelijk leeg was gelopen hadden we hem maar opgepompt om te kijken of deze werkelijk lek is. Kilometer verderop toch maar een nieuwe binnenband 26” in een 29” band gemonteerd.

Vervolgens weer verder om Luchtmachtbasis De Peel in Vredepeel om zo in het bosgebied De Stippelberg te komen. Hier pakte we de ATB route van Gemert op. Een mooie single track waar we ons op uit konden leven. Via Golfbaan Stippelberg richting Milheeze. Hier passeerde we een bult die door niemand bedwongen kon worden als alleen Marc.

Via Bakel naar de Zandbos waar we de ATB route verder volgden tot voorbij het Buntven. Vanaf hier gingen we weer naar De Djump.

Bij de poort stonden enkele te wachten van de E – ATB groep die ook wel koffie lusten.

Even later kwamen  WZR groep binnen.

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race