Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
6
7
8
10
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
27
28
29
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[26.07.2015] Vandaag de Lommel tocht. Een goede opkomst, 11 personen, omdat er al verschillende met vakantie zijn. Het was nog koudjes vanmorgen maar de meeste verwachte toch mooi fietsweer in de loop van de voordemiddag. De tocht verliep voorspoedig tot in Sterksel.

We moesten naar Leende maar borden wezen aan dat doorgaand verkeer was afgesloten. Er stond ook duidelijk bij vermeld, dit geldt ook voor fietsers. Maar de kapten zei, we gokken erop en fietsen door. Helaas de doorgang bij het spoor was totaal afgesloten en zelfs het spoorweg-personeel zeiden duidelijk je kan en mag er niet door. Dus omdraaien en terug naar Sterksel. Via een omweg kwamen we voorbij Leende weer op de route uit. Een omleiding van 10 km.

In Soerendonk, na 85 km gefietst te hebben, stopten we voor onze koffie pauze. Cees gaf in de pauze al aan dat het hem zwaar ging en of het iets rustiger kon. Van diversen personen kreeg Cees aanwijzingen om zijn conditie te verbeteren.

Na de koffiepauze weer in een strak tempo richting Deurne. Af en toe wat rustiger aan zodat Cees het ook allemaal kon bijbenen.

Om 12.15 uur kwamen we aan een gesloten poort bij De Djump aan. Een gevulde koffiekan had de E – ploeg klaar gezet voor ons. De E–ploeg was naar ons idee nog geen kwartiertje weg. De plaat van het koffiezet apparaat was nog niet helemaal afgekoeld. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race