Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[12.07.2015] A–groep vandaag met 10 personen voor de Kampina tocht. Alan sloot als 10de persoon aan op Ravensgat in Bakel. De Aarlese brug was afgesloten hierdoor moesten we een stukje richting Helmond om halverwege de Zuid Willemsvaart over te kunnen steken.

Toon had vooraf gekeken waar hij met de groep weer zo snel mogelijk de route weer op kon pikken. De afslag die hij gekozen had bleek een kiezelweg te zijn, vlug werd besloten om maar door te fietsen naar Helmond. Toon dacht we fietsen door naar Stiphout om de route net buiten Croy weer op te pakken. Helaas lette hij even niet op en fietste de afslag voorbij. Dan maar een stukje door de woonwijk in Stiphout om vervolgens toch weer bij de route uit te komen. Sommige dachten naderhand zeker 10 kilometer om gefietst te hebben, gelukkig waren het maar 3 km meer.

Het bleef tot 10.00 – 10.30 uur regenen het was iets meer dan miezeren. De temperatuur op zich was goed maar door de natte kleding was het af en toe wel frisjes.

De geplande pauze plaats in Lennisheuvel was voor het tweede jaar weer gesloten. Daarom maar uitgeweken naar Het Wapen van Liempde. Van een warm bakkie koffie knap je van op. Tussen Vressel en Mariahout moest Charles de zeilen bij zetten om het zaakje recht te houden. Zijn linker crank was van de trapper as los gelopen en eraf gegaan. Zo goed als kon weer gemonteerd maar enkele kilometers verderop zat de crank weer los. De opsluitmoer was er niet ver genoeg opgedraaid zodat de crank te veel kon bewegen. Na wat gefriemel lukte het wel en kon Charles zonder problemen Deurne bereiken.

In Bakel reed Hans nog lek. Vele handen maken ligt werk dus zijn band was zo gerepareerd. Hans wilde zijn verloren tijd inhalen en trok op de Bruggenseweg de kraan even open en trapte, samen met Antonie, door naar de 40km/h.

Bij binnenkomst was de E–ploeg al ruime tijd binnen en waren er al verschillende naar huis. Huub was vandaag de kapitein van de E-ploeg, deze waren met 17 mannen en 3 vrouwen weggeweest voor de Budel tocht. In twee groepen verdeeld vertrokken ze om 08.30 uur. Geert had de pech dat hij de enigste was die lek reed. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race