Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
10
11
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
27
28
29
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[03-07-2016]Verslag A-groep.

Vanmorgen met 15 personen de Zevenhuischeheide tocht gereden. Er waren diverse A-rijders aanwezig.Voor we vertrokken medegedeeld dat we het E-groep tempo aan zouden houden en dat we waarschijnlijk enkele keren de Kennedymars zouden kruisen.

 

Met heel veel moeite kon het tempo in de hand worden gehouden. Dit was zeker nodig omdat we tot Nederweert de wind tegen hadden.

In Lierop hebben we de route meteen aan moeten passen i.v.m. de Kennedymars maar even verder liepen we toch weer vast. Besloten werd om een paar honderd meter langzaam met de lopers mee te fietsen om dan weer op de route te komen. Dat ging allemaal goed. We werden er door Ruud , die ook meeliep, er nog even fijntjes op gewezen dat dit echt niet kon. 

 Foto van de pauze

In Nederweert liepen we weer vast. Daar werden we tegengehouden door heel enthousiaste jongens die daar in de weilanden een vliegshow hadden georganiseerd met grote modelvliegtuigen. Maar, omdat de show pas om 11.00 uur begon konden toch door. Tegelijk op die plek maar gepauzeerd. Vanaf dat punt hadden we de wind in de rug en kon het tempo iets omhoog.

In Someren-Hei liepen we weer tegen een wegafsluiting van de Kennedymars aan. Dat was de kapten bekend. Het was de nieuwe brug over het kanaal waar we de lopers tegen kwamen. De verkeersregelaars vonden het geen probleem als we rustig rechts van de weg zouden rijden. Om te voorkomen dat we in Asten weer zouden vastlopen hebben we de route vanaf Voordeldonk aangepast en zijn we over de Leensel gereden. Hier moesten we het tempo iets laten zakken omdat niet iedereen meer fit was.

Volgend jaar moeten we rekening houden met de Kennedymars in de routeplanning. In de Jump hebben we nog met velen "een bakje" gedronken.

 

TC ’t Verzetje Deurne

 

Verslag van Ad.

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race