Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurne

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Welkom op de website van TC `t Verzetje Deurne.

[28.09.2014] De opkomst van de leden voor deze inmiddels legendarische route was geweldig: 4 vrouwen en 10 mannen. Robert was vandaag de captain.

Klokslag negen vertrok dit gezelschap voor een ontspannen rit

richting de Grote Peel en het schitterende gebied ten zuiden van de Noordervaart. Net op het moment dat de Captain van dienst "De Djump" in het slot aan het gooien was, kwam Louis teruggefietst. Hij was zijn helm vergeten. De poort moest dus weer open, de deur van de kantine ook, en toen alles weer dicht. De groep was inmiddels rustig doorgereden, en al aan de horizon verdwenen. Mario had wel gewacht, zodat ze met z'n drieën de achtervolging in konden zetten. Aan het einde van de Dolstraat waren ze er weer bij, en kon de tocht beginnen.

Geert en de captain namen de kop, en met een beheerst tempo trokken we richting de Molenhuisweg. Bij iedere afslag probeerde de captain wel aan te geven wat en hoe, maar Geert zorgde er met zijn welluidende stem voor dat hij hiermee na een tijdje ophield. Overdaad schaadt!

Via Het Leensel, trokken we verder naar De Heitrak. Via de Vlosbergweg naar de provinciale weg N279. Deze staken we over. Hierna passeerden we via de Kokmeeuwweg het natuurpark "De grote Peel". Daarna naar Ospeldijk en Ospel. Hier staken we de Noordervaart over, en hielden we een pauze. Na een minuut of tien reden we naar Stokershorst, schampten we Heibloem, en reden we via De Krum en Vieruitersten naar de Snoertsebaan. Met de wind en de zon in de rug kwamen we aan in Deurne.

Fijn om te zien dat we weer een aantal aspirant leden welkom mochten heten. De captain hoopt dat Coen, Hanneke, Arno, Lilian en Lucile een leuke rit hebben gehad, en dat ze vaker terug komen! -RvV

Afstand: 90km - Gemiddelde: 302. km/u - Aanwezig: 4

Gedragscode ATB Gedragscode Race